Moskva metroos hukkunute arv tõusis 20-ni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moskva metroo sinisel liinil sõitis täna järsu pidurdamise tõttu rööbastelt välja kolm vagunit, täpsustatud andmetel hukkus vähemalt 20 ja sai vigastada üle 100 inimese. 

Seitse surnukeha on antud üle uurimisorganitele, veel kuus hukkunut on võimude teatel esimeses ja kuus teises vagunis lõksus.

Abilinnapea Pjotr Birjukovi sõnul jäid mitmed inimesed rongirusude alla kinni. Üle saja vigastatu vajas haiglaravi ning neist poolte seisund on raske. Veel mitmekümnele inimesele anti sündmuskohal esmaabi.

Õnnetus juhtus Slavjanski bulvari jaama lähedal. Sündmuskohale saabus Interfaxi teatel üle 60 kiirabiauto ning vigastatute transpordil kasutatakse ka kolme helikopterit.

Allika teatel põhjustas õnnetuse vooluhäire. Taristuanalüütik Aleksei Hazbijevi sõnul on tegu kõige tõsisema õnnetusega Moskva metroo ajaloos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles