Alexela tegeleb äparduse tagajärgedega

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Tuglase tänaval asuv Alexela automaattankla.
Tartus Tuglase tänaval asuv Alexela automaattankla. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Postimees kirjutas eelmisel nädalal, kuidas juuli alguses said inimesed Tartus asuvast Tuglase tänava Alexela automaattanklast bensiini asemel diislikütuse ja bensiini segu. Alexela on praeguseks paljudele inimestele kahjud korvanud ning juhatus tegeleb juhtumi analüüsiga.

Alexela turundusjuhi Kadri Ambose sõnul võib selliseid kahetsusväärseid olukordi halbade asjaolude kokkulangemisel ette tulla, hoolimata sellest, et kõik osapooled teevad suuri jõupingutusi, et taolisi juhtumeid vältida. «Tegemist oli inimliku eksimusega, kus kütuse veofirma autojuht avas kütuseveoki bensiini sektsiooni klapi ja laadis sinna enese teadmata mingi hulga diislikütust,» võttis Ambos olukorra kokku.

Praegu tegeletakse kütust vedava firmaga koostöös juhtumi analüüsiga, et vältida tulevikus sarnaste sündmuste kordumist. «Alexela Oil vabandab kõikide klientide ees, kelle sõidukid said kannatada ja tekkinud kahjud korvatakse,» ütles Ambos.

Praeguseks on Alexela suhelnud 23 kliendiga ning nende kõigiga on turundusjuhi sõnul ühendust võetud ja kokkulepped saavutatud. Ambos lisas, et kompensatsiooni kogusuurus kujuneb ekspertiisi tulemusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles