Galerii: Ukraina peaminister on hakanud «Putinit» tegema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle aasta veebruaris Ukraina peaministriks saanud Arseni Jatsenjuk kandis varem alati ülikonda, kuid viimasel ajal on ta üha enam hakanud välja nägema nagu Venemaa president Vladimir Putin, kellele meeldib vabaaja- ja militaarrõivastus.

Ajakirjanike sõnul jättis Jatsenjuk oma ametiaja alguses oleku ja rõivastusega mulje mehest, kes ei tegele spordiga, ei käi jõusaalis ega matkamas.

Jatsenjuk on Ukraina keskpanga endine juht.

Eile aga üllatas Jatsenjuk nii oma riigi kui ka välisriikide meediat. Ta külastas Ida-Ukrainas Slovjanskis olevaid Ukraina sõdureid ning vestles nii nendega kui ka kohalike elanikega.

Jatsenjuki riietusstiil oli muutunud Putini stiili sarnaseks ja macholikumaks.

Ukraina peaminister kandis musta värvi T-särki ning näha oli ka ta treenitud käelihaseid. Jalas olid tal musta värvi matkapüksid ja jalas vabaaja jalatsid.  

Venemaa presidendist Putinist on mitmeid fotoseeriaid, mil ta on sportlikus riietuses kas matkamas, kala püüdmas või metsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles