Saaremaale tulevad rannapeoks politseinikud mandrilt appi

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud.
Politseinikud. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Lisaks kohalikele korrakaitsjatele hakkavad homsest Saaremaa teedel, asulates ja peopaiga ümbruses patrullima ka mandripolitseinikud, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Grak.

«Politsei on selle nädalalõpu töö planeerimisel arvestanud, et saarel on argipäevast rohkem rahvast liikumas,» põhjendas Kuressaare piirkondliku politseitöö teenistuse vanem Meelis Juhandi.

«Põhitähelepanu on suunatud avalikule korrale ja liiklusturvalisusele, aga seda mitte ainult rannapeol.»

Saaremaa politseile on ka varem suuremate ürituste ajaks appi tulnud abijõudu. Tavapärasel laupäeval on Saaremaal väljas keskmiselt kaks patrulli.

Juhandi sõnul ei erinenud eelmisel aastal rannapeo nädalalõpp «tavalistest suvistest nädalalõppudest ning möödus suuremate vahejuhtumiteta.»

Juhandi tuletab rannapeo külastajatele siiski meelde, et jätkuvalt on alkoholi tarvitamine keelatud alaealistele ning lubamatu on täiskasvanute käitumine, kes alaealiste alkohoolseid jooke kas pakuvad või ostavad.

Rannapidu toimub 18.-19. juulil neljandat korda Mändjala rannas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles