Võrumaal paiskus kruusa vedanud veok kummuli

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus.
Liiklus. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna hommikul kella poole üheksa paiku sai politsei teate, et Võrumaal Navi - Väimela maantee 3,9. kilomeetril, suunaga Väimela poole on juhtunud liiklusõnnetus. Seetõttu on liiklus ümbersuunatud Kirumpää kaudu.

Esialgse info kohaselt sõitis järelhaagisega kruusa vedanud veok liiga teeperve äärde ja kaotas juhitavuse. Seetõttu vajus järelhaagis teele kummuli ning veoki lastiks olnud kruus vajus laiali nii kraavi kui ka maanteele. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Teele risti jäänud veoki järelhaagis sulges mõlemad maanteesuunad liikluseks, mistõttu reguleerib politsei praegu sündmuskohal liiklust.

Veoki omanik korraldab hetkel haagise püstitõstmist ning teele laiali valgunud kruusa äravedu. Puhastustööde ning haagise transpordi ajaks on liiklus sündmuskohal ümbersuunatud Kirumpää kaudu. Liiklus antud teelõigul taastub niipea kui takistused teelt eemaldatakse.

Võru politsei selgitas sündmuskohal, et veoki roolis olnud mees oli kaine ning omas vastava kategooria juhtimisõigust. Tee oli sündmuskohal kuiv, asfaltkattega ning nähtavus ja ilmastikuolud olid head. Politseinike kinnitusel vastasid veoki rehvid kehtestatud nõuetele. Juhtumiga tegeleb edasi kindlustusselts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles