Lavrov hoiatas Ukrainat vastulöögiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Lavrov.
Sergei Lavrov. Foto: SCANPIX

Kui piiriülesed tulistamised jätkuvad, võib Venemaa anda Ukrainale vastulöögi, ütles Vene välisminister Sergei Lavrov täna.

«Me oleme juba hoiatanud, et kui see (tulistamine Venemaa territooriumi pihta - toim) jätkub, astume vastumeetmeid. Kui on selge, et seda on tehtud tahtlikult, olen veendunud, et selline tulepositsioon tuleb ühekordse meetmena neutraliseerida,» ütles Lavrov Vene riiklikule telekanalile Rossija 24 antud intervjuus. «Me oleme oma Ukraina kolleegidele saatnud tõsise hoiatuse,» lisas Lavrov.  

Eile Ida-Ukrainas toimunud lennukatastroofi kommenteerides ütles Lavrov, et Venemaal puudub sellega seos. «Ma pole kuulnud Kiievilt viimastel kuudel tõeseid avaldusi,» märkis Lavrov vastuseks Kiievi süüdistustele, et Malaisia reisilennuki allatulistamisega on seotud Venemaa. Välisminister lisas, et katastroofi põhjused tuleb välja selgitada nii kiiresti kui võimalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles