Vabaerakonnal on erakonna registreerimiseks vajalik liikmete arv täis

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Herkel
Andres Herkel Foto: Andres Haabu / Postimees

Andres Herkeli sõnul on neil erakonna loomiseks vajalikud 500 liiget täis ning valminud on ka erakonna programmi visand.

Herkel ütles «Vikerhommikule», et eile lõid nad pärast Saaremaal ja Tallinnas erinevatel üritustel oma programmi tutvustamist numbrid kokku ja leidsid, et erakonna loomiseks vajalikud 500 liiget on olemas, vahendas ERRi uudisteportaal.

Kui algse plaani kohaselt loodeti nii palju liikmeid saada augustiks ja erakond registreerida sügisel, siis nüüd võib juhtuda, et selles osas liigutakse nüüd kavatsetust kiiremini, tõdes ta.

«Me vaatame selles osas reaalsusele näkku, et eks paljud inimesed on meiega liitunud just selle mõttega, et on igati mõistlik ja hea kui me saame (erakonnana - toim.) registreeruda, aga nad on algusest peale öelnud, et nad on pigem passiivsed liikmed. Eks me tegeleme aktiivsete liikmete ja toetajate otsimisega edasi,» ütles Herkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles