Ilves avaldas Hollandile kaastunnet

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilvese sissekanne Hollandi saatkonnas avatud kaastundeavalduste raamatusse.
President Toomas Hendrik Ilvese sissekanne Hollandi saatkonnas avatud kaastundeavalduste raamatusse. Foto: Presidendi kantselei

President Toomas Hendrik Ilves tegi täna Tallinnas Hollandi saatkonnas sissekande Ida-Ukraina kohal toimunud Malaysia Airlines'i lennukatastroofi järel avatud kaastunderaamatusse.

«Meie, väikerahvad, tunnetame tragöödiaid alati tugevamalt,» kirjutas riigipea

«Seega eestlased mõistavad ja tunnetavad tugevalt teie kaotust. Te võite Eestile sellel murehetkel loota, nagu te võite meiega alati arvestada kui liitlase, kaaseurooplase ja lähedase sõbraga. Võtke sel raskel hetkel vastu minu ja kogu Eesti rahva kaastundeavaldus,» lisas president Ilves.

MH17 tulistati alla eelmisel neljapäeval Ida-Ukrainas. Lennuk oli teel Amsterdamist Kuala Lumpuri ning selle pardal oli 283 reisijat ja 15 meeskonnaliiget. Katastroofis kaotasid elu kõik lennuki pardal olnud inimesed, nende seas 193 hollandlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles