Tapa polügoonil algavad filmi «1944» lahingustseenide võtted

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppelaskmine Tapa polügonil. Foto on illustratiivne.
Õppelaskmine Tapa polügonil. Foto on illustratiivne. Foto: Priit Simson

Lääne-Virumaal asuval Tapa polügoonil algavad ööl vastu kolmapäeva Elmo Nüganeni lavastatava mängufilmi «1944» suurte lahingustseenide võtted, kus osaleb hulk näitlejaid ja vabatahtlikke.

Filmi teisel võtteperiuoodil on plaanis filmida suuri lahindustseene, kus teevad kaasa näitlejad, ajateenijad ja vabatahtlikud, teatas Taska Film OÜ BNSile. Kohal on ka Teise maailmasõja aegsed tankid, lennukid ja muu raskerelvastus.  

Filmi režisöör on Elmo Nüganen, operaator Rein Kotov, kunstnik Kalju Kivi ja stsenarist Leo Kunnas. Osades astuvad üles Kaspar Velberg, Gert Raudsepp, Priit Strandberg, Märt Pius, Priit Pius, Hendrik Kalmet, Karl Kalmet ja paljud teised näitlejad.

Mängufilm «1944» Film valmib Eesti Filmiinstituudi, kaitseministeeriumi ja kaitsejõudude toetusel ning selle esilinastus on kavandatud tuleva aasta veebruari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles