Malaisias hukkunud modelli põrmu saadab Eestisse ta poiss-sõbra pere

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Soosalu lahkus pärast keskkooli lõpetamist Eestist ja hakkas modellina tööle.
Regina Soosalu lahkus pärast keskkooli lõpetamist Eestist ja hakkas modellina tööle. Foto: Erakogu

Malaisias ebaselgetel asjaoludel surnud 30-aastase modelli Regina Soosalu venna Silveri sõnul korraldab modelli surnukeha Eestisse saatmise Soosalu poiss-sõbra Tunku Alang Reza Tunku Ibrahimi pere.

«Jah, Alangi pere aitab meid ja meil ei ole nüüd annetusi vaja,» ütles Silver esmaspäeval väljaandele Malay Mail. Varem on Soosalu perekond öelnud, et rahalise keerukuse tõttu kremeeritakse Soosalu surnukeha Malaisias pärast loa saamist politseilt.

Soosalu perekond alustas raha kogumist, kui oli leidnud lennufirma, mis nõustus Soosalu surnukeha koju transportima 120 000 ringgiti eest, mis ümberarvutatult teeb ligi 28 000 eurot. Varasemalt olid Soosalu sõbrad ja poolehoidjad algatanud kampaania kogumaks raha, et lennutada Soosalu perekond Malaisiasse ja katta kõik modelli surmaga seonduvad kulud.

Soosalu surnukeha leiti 1. juulil Rawa saarelt, kus ta veetis enamuse oma ajast enda poiss-sõbra Tunku Alangiga. Surma põhjused on senini jäänud ebaselgeks.

Esialgu pidas politsei surma põhjuseks uppumist, kuid klassifitseeris juhtumi mõrvaks, kui oli avastanud kriimustusi ja verevalumeid ta kehalt. Koos 11 kahtlusalusega arreteeriti ka Soosalu poiss-sõber. Viis kahtlusalust – kelner, kaks paadimeest, spaa mänedžer ja Tunku Alangi sõber, kes toimunu ajal saarel viibis, vabastati pärast uurimist. Soosalu poiss-sõber koos kolme enda sõbra ja ühe abielupaariga viibivad endiselt vahi all.

Esmaspäeval lõppema pidanud aresti reaalse lõppemise kohta veel kinnitust ei saadud. Varasema info kohaselt ootas politsei endiselt toksikoloogilise analüüsi tulemusi, et teha kindlaks, kas Soosalu võis olla olnud surma ajal narkootiliste ainete mõju all.

Jaanuaris vahistati Soosalu ja Tunku Alang kanepi omamise eest. Asi jõudis 21. mail kohtusse, kuid paar vabastati kautsjoni vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles