Narva piiripunkti remont liiklemist ei sega

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva piiripunkti ehitus.
Narva piiripunkti ehitus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Alates juuli algusest Narva piiripunktis käinud ehitustööd ei ole tekitanud lisaliiklust või ummikuid ning seal liigeldes tuleb arvestada tavapärase ooteajaga.

Narva maanteepiiripunkti vanempiiriametnik Jaanika Karp ütles, et Narva piiripunktis ei ole remondi tõttu liiklusvoog muutunud ning ooteajad on samuti tavapärased.

«Kui võrrelda kahte kuud, juunit ja juulit, siis liiklus ei ole remondi tõttu muutunud ja vähenenud ka ei ole,» rääkis Karp. Ooteaeg sõltub vanempiiriametniku sõnul nädalapäevast. «Seda üldistada ei saa, kuid nädalavahetusel on kindlasti rohkem autosid ja järjekorrad pikemad,» ütles Karp.

«Ooteajad on selle võrra natukene muutunud, et kui vanasti oli sõiduautode terminal ja saime kahelt rajalt võtta inimesi vastu, siis nüüd on see natukene raskendatud,» rääkis Karp ja lisas, et üldiselt ei saa siiski öelda, et järjekorrad kasvanud oleksid. «Suvel ilusate ilmadega on ikka nädalavahetusel palju rahvast liikumas, nädala sees toimub tavapärane liiklemine ja ooteaeg on üks kuni kaks tundi,» ütles Karp.

Vanempiiriametniku sõnul tulebki nädalavahetustel aega ja kannatust varuda, sest siis liigub inimesi kõige rohkem ning ooteaeg võib venida pikaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles