Postimehe tehnoloogiadirektoriks sai Andrus Raudsalu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raudsalu
Andrus Raudsalu Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Postimehe tehnoloogiadirektorina alustas sel nädalal tööd Delfi endine kaasasutaja ja tegevjuht Andrus Raudsalu.

«Andrus Raudsalu otsus võtta vastu Postimehe tehnoloogiajuhi amet on meile tähtis sündmus. Varasemalt Delfi kaasasutaja ja tegevjuhina töötades on Andrus omandanud Eesti mastaabis unikaalsed kogemused suure veebi meediaettevõtte arendamisel ja ilmselt on meil üksteiselt nii mõndagi õppida,» ütles Postimehe juhatuse liige Mart Luik.

Raudsalu avaldas heameelt, et on Postimehe meeskonnaga liitunud. «Tänu sellele saan koos kõigi Postimehe töötajatega panustada meie digitaalse ja reaalse elukeskkonna paremaks muutmisesse,» sõnas ta.

Raudsalu on varem töötanud erinevates ettevõtetes. 1999. aastal asutas ta Allan Martinsoni ja Ville Jehega Delfi. Algusaastatel töötas ta seal nii tehnoloogiadirektori kui äriarenduse juhina ning 2005. aastal sai temast Delfi Eesti osa juht.

Aastatel 2008-2009 töötas Raudsalu Delfi grupi juhatuse esimehena, juhtides ettevõtet nii Baltikumis kui Ukrainas. Pärast Delfist lahkumist oli ta kahe start-up-ettevõtte üks asutajaid, samuti produtseerib ta animafilme Nukufilmi stuudios.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles