Politsei sai tüdruku surnukssõitmises kahtlustatavaga kontakti

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Tõstamaa vallas sõitis eile õhtul auto otsa jalgrattaga sõitnud tüdrukule, kes hukkus sündmuskohal, sõiduki juht põgenes.
Pärnumaal Tõstamaa vallas sõitis eile õhtul auto otsa jalgrattaga sõitnud tüdrukule, kes hukkus sündmuskohal, sõiduki juht põgenes. Foto: Lääne prefektuur

Politsei sai Pärnumaal Tõstamaa vallas tüdruku surnukssõitmises ja sündmuskohalt lahkumises kahtlustatavaga kontakti.

Lääne prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et politsei sai auto juhiga kontakti, kuid ta ei täpsustanud, kas politsei sai ta kätte või ilmus juht ise politseisse.

«Praegu on kooskõlastamisel, kui palju me saame algatatud kriminaalmenetluse raames avalikkusele infot anda. Anname juhtunu kohta lisainfot lähiajal,» lausus ta.

Pärnumaal Tõstamaa vallas sõitis eile õhtul auto otsa jalgrattaga sõitnud tüdrukule, kes hukkus sündmuskohal, sõiduki juht põgenes.

Politsei sai eile kell 23.32 teate, et Kastna külas, Kastna-Riidamaa-Jäärumetsa tee esimesel kilomeetril sõitis Mitsubishi L 200 maastur tagant otsa samas suunas paremal pool sõidutee ääres jalgrattaga sõitnud 14-aastasele neiule.

Jalgrattur hukkus sündmuskohal. Auto lahkus sündmuskohalt, kuid teele oli kukkunud selle registreerimisnumbrimärk. Tüdrukuga koos liikunud teine jalgrattur jõudis kokkupõrkest hoiduda.

Õnnetus juhtus kruusateel, lauges kurvis, kus mõlemal suunal on hea nähtavus. Politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles