Suhtekorraldaja nõuab rohelistelt kohtu kaudu võla tasumist

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg.
Marek Strandberg. Foto: Peeter Langovits.

Osaühing R&R Suhtekorraldus esitas Harju maakohtule Erakonna Eestimaa Rohelised vastu hagi, millega taotletakse 225 157 kroonise võlgnevuse tasumist.

R&R Suhtekorraldus OÜ juhataja Ivo Rull tõdes, et peab oma 11-aastase PR-praksise jooksul kohtu poole pöörduma esmakordselt.

«Kahjuks on Erakond Eestimaa Rohelised hoolimata korduvatest meeldetuletustest jätnud tasumata tänavu kevadel neile teostatud teenuste eest. Lisaks keelduvad rohelised tasumast leppetrahvi, mis tuleneb lepingu lõpetamise alusest. Hagi esitamisel sai määravaks, et meie korduvatele meeldetuletustele võlg tasuda vastasid erakonna esindajad peamiselt valede, demagoogia ja laimuga,» ütles Rull.

Kuna Erakonna Eestimaa Rohelised ja R&R Suhtekorraldus OÜ vaheline leping on konfidentsiaalne, siis ei saa R&R Suhtekorraldus avalikustada selle sisu ning lõpetamise alust enne kohtuliku menetluse lõppu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles