Kultuuritolmult ära viidud mees käitus agressiivselt ka arstidega

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsident 12. juulil 2014 Kultuuritolmu festivalil, mis tõi ühele politseinikule süüdistuse võimuliialduses.
Intsident 12. juulil 2014 Kultuuritolmu festivalil, mis tõi ühele politseinikule süüdistuse võimuliialduses. Foto: Kaader videost

Patarei vangla territooriumil turvameeste ja politseiga konflikti sattunud mees käitus samal ööl agressiivselt ka Põhja-Eesti regionaalhaigla meedikutega.

Põhja-Eesti regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Kristiina Põld ütles Postimehele, et 12. juuli varahommikul kell 5.15 tõi kiirabi politsei saatel haigla erakorralise meditsiini osakonda mehe, kes vajas esmaabi.

Politsei andis mehe meedikute hoolde, kes tegid patsiendile vajalikud uuringud ja osutasid talle esmaabi, kuid mehe käitumise tõttu ei saanud arstid temaga vajalikul määral tegeleda.

«Meditsiiniabi osutamine täies mahus jäi puudulikuks patsiendi vähese koostöövalmiduse tõttu. Patsient lahkus osakonnast kell 6.30 politsei saatel,» märkis Põld.

Arstide suhtes agressiivselt käitunud 28-aastane mees on sama isik, kellele Patarei vangla territooriumil toimunud festivali turvatöötaja tekkinud konflikti käigus pipragaasi näkku lasi ja kelle politsei hiljem käeraudades sündmuskohalt minema viis.

------------------

Täpsustatud uudist. Algses versioonis oli kirjas, et meedikud kutsusid agressiivselt käitunud mehele politsei, kuid tegelikult viibisid politseinikud kogu aeg sündmuskohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles