Pädaste spaa tunnistati Eesti parimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pädaste mõis

Turismimaailma Oscariteks kutsutud auhind World Travel Awards valis teist aastat järjest parimaks Eesti spaaks Pädaste mõisa spaa. Konkurentideks kategoorias Estonia's Leading Spa Resort 2014 olid Telegraafi hotell ning Swissôtel Tallinn.

Pädaste spaa on ka varasemalt pälvinud rahvusvahelist tunnustust: Andrew Harper’s Hideaway Report 2009 raames valiti see 20 parema hotelli hulka, ka Briti trendiajakiri Tatler valis selle 101 maailma parima spaa hulka. Auhinnatud ka Pädaste restoran Alexander: neli aastat järjest on see pälvinud eesti parima restorani tiitli. Suvel saab Pädastes kuulata erinevaid kontserte: sel nädalavahetusel, 10. augustil toimuval kontserdil astub akustilise kitarrimuusika saatel üles lauljatar Eliis Pärna.

Euroopa parimaks luksusspaaks 2014 tunnistas World Travel Awards Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, mis ehitatud ulatuslikule männimetsa-alale Türgis Belekis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles