Maardu paistis nädalavahetusel silma vägivaldsusega

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Maardus registreeris politsei laupäeva ja pühapäeva öösel kaks kallaletungi ning noort naist visati kõva esemega vastu pead.

Ööl vastu laupäeva kell 2.30 visati Nurga tänaval lõbustusasutuses 1990. aastal sündinud Olgat kõva esemega pea piirkonda, millega tekitati tervisekahjustusi, teatas Põhja politseiprefektuur.

Sama päeva hilisõhtul kell 23.30 tungiti aga Keemikute tänaval kallale 1959. aastal sündinud Leonidile ning neli ja pool tundi hiljem löödi 1975. aastal sündinud Sergeid, millega tekitati tervisekahjustusi.

Harjumaal toimus nädalavahetusel veel mitmeid vargusi, kus kurikaelte saagiks langes erinevat tehnikat.

Reedel ja laupäeval varastati Nissi vallas Turba alevikus Lille tänaval elumajast mootorsaag, muruniiduk ning muid esemeid. Kahju on 8450 krooni.

Samuti varastati nädalavahetusel Rae vallas Lagedil posti tänaval kõrvalhoonest motoroller. Kahju on 16 000 krooni.

Samuti näpati veel Viimsi vallas Haabneeme alevikus Mereranna teel sõiduautost fotoaparaat ning pühapäeval Kosel Kuimetsa teel sõiduautost helitehnikat. Mõlemal puhul on kahju 6000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles