Arvamusfestivali korraldamiseks kulub üle 48 000 euro

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestival 2013
Arvamusfestival 2013 Foto: Toomas Tatar

Augusti keskel Paides toimuva Arvamusfestivali korraldamiseks laekus erinevatelt toetajatelt 47 900 eurot, millele lisaks pidid korraldajad omavahenditest katma toitlustajate kohamaksu ning korraldama meenete ja majutuspakettide müügi.

«Palgakulusid meil ei ole, sest festivali meeskonnas on ainult vabatahtlikud,» ütles BNSile Arvamusfestivali pressiesindaja Liis Kängsepp. Avatud Eesti Fond toetas festivali 15 000 euroga, mis on 2000 võrra rohkem kui taotluses kirjas. Paide linn pidas võimalikuks kahepäevast üritust toetada 10 000 euroga, mis on mõnevõrra vähem, kui küsitud. Suuremate toetajate seas olid ka Kodanikuühiskonna Sihtkapital 7000 euroga ja grupp ettevõtjaid sama suure summaga.

Suuremateks kuluallikateks on lavad, tehnika ja turvalisus. Arvestatavad summad kuluvad ka reklaamile, pressitööle ja sümboolikale ning transpordile, majutusele, vabatahtlike toitlustusele ja kohapealsele staabile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles