Põlvamaal hukkus oma ATV alla jäänud mees

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskas suri oma ATV alla jäänud mees.
Värskas suri oma ATV alla jäänud mees. Foto: Lõuna prefektuur

Pühapäeval Värskas oma maastikusõidukiga liiklusõnnetusse sattunud 60-aastane mees suri haiglas.

10. augusti õhtul kella 20.50 paiku sai politsei teate, et Põlvamaal Värska alevikus Pikk tänava maja ees juhtus liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt kaotas maastikusõidukiga sõiduteel sõitnud 60-aastane mees seni teadmata põhjustel kontrolli oma sõiduvahendi üle ning paiskus sellega ümber. Õnnetuse tagajärjel jäi mees oma maastikusõiduki alla ning sai raskelt vigastada.

Meedikud toimetasid raskelt vigastada saanud mehe Tartu Ülikooli kliinikumi ravile, kus ta eile õhtul suri.

Sündmuskohal käinud politseinikud selgitasid, et registreerimata ATVga sõiduteel liikunud mees ei kasutanud kohustuslikku kaitsekiivrit.

Raske liiklusõnnetuse täiendavaid asjaolusid uurib Põlva kriminaaltalitus kriminaalmenetluse raames.

Põlva patrullteenistuse vanemliikluspolitseinik Toomas Lihtmaa ütles, et peavigastuste saamiseks ei pea sõiduvahendi kiirus olema üldse suur. Piisab ka lühikesest distantsist, keskmisest kiirusest ja külili läinud sõidukist, et saada väga tõsiseid peavigastusi.

Sellel aastal on üle Eesti liiklusõnnetustes jätnud elu 47 inimest, mullu samal perioodil hukkus liiklusõnnetustest 35 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles