Narvas võeti kinni seksuaalkuriteos kahtlustatav Vene kodanik

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksuaalkuriteos kahtlustatav Nikolai
Seksuaalkuriteos kahtlustatav Nikolai Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Esmaspäeva pärastlõunal pidasid Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud Narvas kinni 43-aastase Vene kodaniku Nikolai, keda kahtlustatakse alaealise seksuaalses väärkohtlemises.

Eile kohtueelse menetluse ajaks vahi alla võetud Nikolai käib tihti Eestis puhkamas.  Kahtlustatava mehe puhul on alust arvata, et võimalikke ohvreid võib olla rohkem, teatas Viru ringkonnaprokuratuur.

Politsei palub fotol kujutatud mehega seotud võimalike seksuaalsüütegude või nendele viitavatest juhtumitest teavitada Ida prefektuuri lastekaitsetalitust telefonil 337 2504 või politsei lühinumbril 110.

Ida prefektuuri lastekaitsetalituse eriasjade uurija Eduard Sui ütleb, et sellistel teemadel on lastega raske rääkida. «Lapsed võivad karta vanemate pahameelt või kurjustamist, kui nad on võõralt midagi vastu võtnud või autosse läinud. Vestlus peab olema äärmiselt rahulik ja usalduslikus õhkkonnas,» rõhutas Sui.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi Ida prefektuur ning menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Viru ringkonnaprokuratuuri kinnitusel ei ole kõnealune kriminaalasi seotud 2012. aasta märtsis tapetuna leitud Varvara Ivanova juhtumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles