Twitteri üks tuntumaid kasutajaid Nein Quarterly tuleb presidendi vastuvõtule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri logo.
Twitteri logo. Foto: Eric Thayer / REUTERS

Taasiseseisvumispäeva presidendi vastuvõtule on tulemas sotsiaalvõrgustikus Twitteris Nine Quarterly nime all suurt tähelepanu pälvinud Ameerika Ühendriikide Pennsylvania ülikooli professor Eric Jarosinski.

Jarosinski on sattunud Twitteris sageli vestlusesse ka president Toomas Hendrik Ilvesega.

Jarosinski Twitteri postitustest selgub, et ta saabus Eestisse eile. Ta õnnitles oma postitustes Eestit taasiseseisvumispäeva puhul. Samuti teatas ta, et kuna tema pagas on teel Eestisse kaduma läinud, on tal enne õhtust presidendi vastuvõttu vaja kiiresti laenata ülikonda.

Jarosinski Twitteri sissekanded keskenduvad Euroopa kirjandusele ja kultuurile, kriitilistele teooriatele ja saksa keelele. Jarosinski on pälvinud oma postitustega rahvusvahelist tähelepanu ning tema tegevusest Twitteris on ilmunud maailma ajakirjanduses palju artikleid, muu hulgas sellistes väljaannetes, nagu Los Angeles Times, Die Zeit, Der Spiegel, Süddeutsche Zeitung, The Wall Street Journal, Neue Zürcher Zeitung, Der Tagesspiegel, Focus ja Die Presse.

Jarosinskil on Twitteris üle 85 000 jälgija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles