Galerii: lauluväljakul kogunes IRLi rahvakogu

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal kogunesid Tallinna lauluväljaku Klaassaali Isamaa ja Res Publica Liidu liikmed, et rahvakogul arutada läbi järgmiste, kevadel toimuvate riigikogu valimiste põhiteemad.

Erakonna esimees Urmas Reinsalu ütles päeva avasõnades,et erakonnal on selge plaan, kuidas saada kevadel toimuvatel riigikogu valimistel võit. Selleks on Reinsalu sõnul vaja kolme eeldust: erakonna liikmed peavad olema valmis tegema tõsist tööd, erakonnal peab olema selge tegevuskava ning samuti peab olema õnne.

«Meie lähtekoht on, et Eestil on läinud hästi selle 20 aasta jooksul. Täna on küsimus selles, kas me julgeme sõnastada need põhiprobleemid millega Eesti seisab täna silmitsi ja kas me julgeme välja pakkuda tegelikke lahendusi, mitte loosungeid,» rääkis Reinsalu.

Rahvakogul arutletakse neljal teemal: kuidas peaks Eesti muutunud julgeolukorras käituma, kuidas saada rahvaarv taas kasvuteele, kuidas kasvatada rahva jõukust ning kuidas hoida riiki töövõimelisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles