Jüri Ratas: ma ei ole kergekäeline lahkuja

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Toomas Tatar / Postimees

Jüri Ratas ütles Postimehele, et pole inimene, kes erakonnast kergekäeliselt lahkuks, samas oleks lühinägelik seda ka välistada.

Kuivõrd on alust poliitringkondades üsna laialt levival jutul, et riigikogu valimistel kandideerite Reformierakonna ridades? Või teisiti – kui suurt võimalust näete jätkata praegu selgelt teist värvi lipu poole kiikava Keskerakonna ridades?

Mul täitus hiljuti Keskerakonnas 14 aastat. See on piisavalt pikk ajavahemik, mil see ühendus on andnud mulle võimalusi kasvada ning teha tööd, mis on mind rõõmustanud ja loodetavasti olnud kasulik ka minu isamaale. Olen seega näinud nii paremaid kui ka raskemaid aegu.

Loomulikult ei ole ükski erakond eksimatu, ning paraku on ka Keskerakond teinud valikuid, mille õigsuses võib tõsiselt kahelda. Oluline on aga vigadest õppida ja erakonna poliitilist tegevust senisest hoopis põhjalikumalt liikmeskonna sees läbi arutada.

Ma ei ole inimene, kes kergekäeliselt oma erakonnast lahkuks. Samas oleks lühinägelik seda ka täielikult välistada. Minu tulevik Keskerakonnas sõltub ennekõike erakonna edasistest otsustest ja arengutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles