Olukord Ukrainas takistab välisministeeriumi Kiievi kinnistu müüki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõjaväeparaad Kiievi kesklinnas.
Sõjaväeparaad Kiievi kesklinnas. Foto: SCANPIX

Välisministeerium leidis enampakkumisega oma Kiievi Volodõmõrka kinnistule ostja, kuid seoses praeguse olukorraga Ukrainas on tehingu vormistamine edasi lükatud.

«Müügist oleme huvitatud. Läbi on viidud enampakkumine, mille tulemusena selgus ka võimalik ostja,» ütles ministeeriumi pressiesindaja Minna-Liina Lind BNSile. Ta selgitas, et tehingu vormistamisel on saanud takistuseks praegune olukord Ukrainas ja ostja on tehingu lõpliku vormistamise edasi lükanud.

Volodõmõrka tänava saatkonnaruumid pani ministeerium mullu augustis oksjonile ligi 498 200 euro suuruse alghinnaga. Viimati langetas ministeerium kinnistu enampakkumise hinna 349 600 eurole. Kesklinnas asuva Volodõmõrka korteri üldpindala on 213 ruutmeetrit. Korter asub seitsmekorruselise elamu teisel korrusel. Korteris on üheksa tuba ja saun.

Ministeeriumi Reitarskoje tänava konsulaarruumid müüdi enampakkumisel detsembris alghinnaga 1,8 miljonit grivnat. Samuti kesklinnas paikneva Reitarskoje tänava korterite üldpindala on 111 ruutmeetrit ja korteris on viis teisaldatavate seintega tuba. Eesti avas 2012. aasta lõpus Kiievis uue saatkonnahoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles