Varajane reisija lennujaamast: inimesed võtsid hoiatusi tõsiselt

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Tallinna lennujaama turvaväravate läbimiseks moodustus täna varahommikul USA presidendi Barack Obama visiidi alguse tõttu tavapärasest veidi pikem järjekord ning kohapeal viibinud Postimehe lugeja sõnul oli selgelt näha, et inimesed olid soovitusi aegsasti kohale tulla tõsiselt võtnud.

«Viis minutit enne kella 5 lookles turvavärava taga vähemalt 60-inimeseline, selline pigem pikem saba, mis võttis oma veerand tundi seismist,» muljetas Frankfurti teel olnud lugeja.

Samas olid kõik viis turvakontrolli väravat lahti ja neis käis tegevus äärmiselt hoogsalt, lisas ta.

«Arvestades, et esimene lend läheb kell 6.05 ja enamik inimesi tavaliselt Tallinnas ei tule nii aegsasti kohale, näib, et inimesed on hoiatusi tõsiselt võtnud.» Isegi näiteks  kell 6.40 väljuva Lufthansa check-in'i taga olid juba tillukesed järjekorrad enne kella 5.

USA president Barack Obama saabus Tallinna täna kell 6.22 ning nii lennujaam kui politsei hoiatasid juba päevi varem, et lennujaama tasub reisijatel varakult kohale minna, kuna nii liiklusolukorra kui tugevdatud turvakontrolli läbimiseks kulub tavalisest rohkem aega.

Tallinnast väljuvad lennud on praeguse seisuga hilinenud õhkutõusmisega mõne minuti võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles