Mitmele Rootsist saabunud reisijale kehtestati sisenemiskeeld

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutise piirikontrolli tõttu peavad kõik olema valmis näitama dokumente.
Ajutise piirikontrolli tõttu peavad kõik olema valmis näitama dokumente. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Eile kehtestas piirivalve Tallinna sadamas mitmele Stockholmist tulnud reisijale sisenemiskeelu. Muuhulgas kontrolliti Ukraina kodanikku, kelle Schengeni viisa osutus kehtetuks.

32-aastasele ukrainlasele määrati kiirmenetluse korras rahatrahv 100 eurot, koostati koheselt sundtäidetav ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

Samal päeval kontrollis piirivalve Tallinna sadamas Stockholmist tulnud Usbekistani kodanikest perekonda. Reisijad esitasid dokumentidena Rootsi siseriiklikud ID-kaardid. 32-aastasele mehele ja 28-aastasele naisele koos kahe väikelapsega väljastati piirilt sisenemiskeelud.

Samuti tabas piirivalve Iraani kodaniku, kellel ei olnud ei kehtivat viisat ega elamisluba. 34-aastasele mehele väljastati piiril sisenemiskeeld ning määrati kiirmenetluse korras rahatrahv 48 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles