Repliik: Saame kokku!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerly Lehtmets
Gerly Lehtmets Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile algas taas Viljandi pärimusmuusika festival. Paljudele viljandlastele tähendab see aega, mil nad pakivad kotid ja kolivad meeletute rahvahulkade pealetungi hirmus neljaks päevaks kuhugi mujale. Minule on see aga aeg, mil saan kokku nendega, keda pole juba ammu näinud.

Folgifestival on võimalus kohata toidutänaval juhuslikult vana koolivenda ja muljetada rohelise lava ees kunagise klassiõega. Miks mitte anda oma sõpradele ja tuttavatele teada, et oled folgil ja ootad taaskohtumist?

Mina tegin seda tänavu hoolega, seda enam et peas küpses plaan festivalil võimalikult paljusid kontserte nautida ja ka telklas ööbimise kogemus saada.

Eile sõitsin folgirongiga ja jalutasin festivalialal ringi. Peale vanade sõpradega kohtumise leidsin mitu uut tuttavat, kellega olen juba paaril kontserdil käinud ja kelle kõrval telkki püsti pandud.

Festival on kestnud vaid päeva ja mul on juba miljon head uudist, mida kooliaegsetelt sõpradelt kuulsin. Täna ütlen üha uutele inimestele: «Saame kokku!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles