Postimees tegi otseülekande IT-õiguse programmi avaloengult

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone.
Tartu ülikooli peahoone. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Ülikooli õigusteaduskond avab IT-õiguse programmi ning selle avaloengust tegi ülekande ka Postimees, mida saab järelvaadata.

Avaloengul esinesid infotehnoloog ja IT-visionäär Linnar Viik, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi IT-ala asekantsler Taavi Kotka, ülikooli õigusteaduskonna dekaan Jaan Ginter ja teised.

IT-õiguse programm on mõeldud juristidele, kes soovivad end täiendada info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ja küberjulgeoleku valdkonna õiguses.

Programmi loomise eesmärk on koolitada kõrgelt kvalifitseeritud IT valdkonna õigusspetsialiste, kuna nõudlus nende on suur nii advokaadibüroodes, IT ettevõtetes, riigiasutustes, rahvusvahelistes organisatsioonides kui ka konsultatsioonifirmades.

Programmi raames omandatavad teadmised ja oskused võimaldavad teha IT valdkonnas kvaliteetset õigusloome-, analüüsi- ja eksperttööd ning toetada e-riigi infotehnoloogiliste lahenduste arengut ja eksporti, seisab programmi tutvustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles