Uus Eesti telekanal käivitub septembri lõpus

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma saate saab ka Aleksei Turovski.
Oma saate saab ka Aleksei Turovski. Foto: Peeter Langovits

Kanal 8 juhtkonna kinnitusel saab uut kanalit näha 29. septembrist alates ning telerite ette soovitakse tuua inimesi, kes on huvitatud kohalikust elust, mitte sisseostetud formaadist.

Kanal 8 plaanis on hetkel üle kümne omasaate.

Spordisaadet «Stopper» juhib spordiajakirjanik Tiit Lääne. Eesti Leiutajate Liidu esindaja Leo Siemann hakkab juhtima «Leiundusuudiseid», kus tutvustatakse leiutajate, disainerite ja ettevõtjate innovaatilist loomingut. Mary Charlotte Tover juhib pereelu-teemalist saadet ning Tallinna filharmoonia produtsent Heili Vaus-Tamm saadet «Helinälg», mis keskendub muusikaelu sündmustele. Filmiuudistele on pühendatud saade «Pöffi-hunt», mida juhib Mikk Granström.

Oma saate saavad ka Hardo Aasmäe (arvamussaade) ja Aleksei Turovski (loodussaade). Naistele on mõeldud saade «Emmedeklubi» ning meestele «Karu kannatused».

Lisaks on plaanis saated «Motors24» ja «KodukandiTV». Viimast teevad eri paikade kohalikud inimesed. «Motors24» valmib koostöös leheküljega motors24.ee.

Kell 20.30 hakkab kanal edastama uudiseid.

Kanal 8 Grupp juhatuse liikmed on endine Tallinna TV tootmisjuht Artur Granström ja Andres Kullo. Kui Tallinna TV juhatus ajakirjandusest kuulis, et Granström asub uut kanalit looma, otsustati Granströmiga töösuhted lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles