Folgipiletid on kuum kaup

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peolisel tuleb Viljandis jälgida mitmeid keelavaid ja suunavaid märke.
Peolisel tuleb Viljandis jälgida mitmeid keelavaid ja suunavaid märke. Foto: Elmo Riig

Viljandi folgipeo koduleheküljel oleval passiturul käib vilgas kauplemine nii päevapiletite kui passidega. Parimal juhul võis täna passi kätte saada 700 krooniga.

Üks viljandlane kirjeldas, et tal kulus laupäevase päevapileti müügiks neli minutit. «Mul jäi üks mõni aeg tagasi ostetud laupäevane päevapilt üle ja otsustasin selle folgi kodulehel oleval festivali passiturul müüki panna,» rääkis ta.

Müügihinnaks määras ta 400 krooni ehk 100 krooni vähem kui on pileti praegune ametlik hind.

Pärast müügiteate postitamist kulus neli minutit ostja leidmiseks ning järgmise paari tunni jooksul sai müüja veel kümmekond kõnet ja sms-i, milles uuriti, kas pilet on saadaval.

Lisaks päevapiletitele on müüki pandud passe. Soodsaimalt on neid pakutud 700 krooniga. Päev enne festivali maksis pass tuhat krooni.

Festivali pressipealiku Rannar Raba sõnul on päevapileteid saada ka ametlikes müügikohtades. «Pileteid praegu veel on,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles