Laidoneri ratsamonument jäi jälle huligaanidele ette

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kindral Laidoneri ratsamonument Viljandis.
Kindral Laidoneri ratsamonument Viljandis. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Viljandi Pärimusmuusikafestivali teine päev möödus politseile rahulikult ning korravalvuritel tuli tegeleda vaid üksikute intsidentidega.


Märkimisväärseim korrarikkumine leidis aset täna öösel kella kahe ajal, kui kaks noorukit murdsid kindral Laidoneri ratsamonumendi küljest ära tüki mõõgast. 1990. aastal sündinud noormeeste suhtes alustati väärteomenetlust.

Eile õhtul kell 22.45 pidas politsei kinni 1981. aastal sündinud mehe, kes Viljandis Uus tänaval asuvasse värviliste tuledega purskkaevau kallas nõudepesuvahendit, pannes sellega purskkaevu vee vahutama. Pool tundi hiljem toimetati linna pealt arestikambrisse kainenema mees, keda kahtlustatakse peksmises.

Kokku viidi Viljandi linnast peatäit välja magama neli isikut ja peeti kinni üheksa alkoholijoobes alaealist. Peeti kinni ka seitse liikluseeskirja rikkujat, nendest üks joobes juht ja kaks kiiruseületajat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles