Video: Alabamast leiti viie lapse surnukehad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikidest Alabamast leiti viie lapse (vanuses 2 kuni 8 aastat) surnukehad, mis olid topitud prügikottidesse.

Laste isa Timothy Ray Jones (32) tunnistas tapmised üles ja juhatas politseinikud eile kottide juurde, vahendas Reuters. Surnukehad leiti Edela-Alabamast ligi 80 kilomeetri kauguselt Montgomeryst.  

Lapsed, kes elasid koos oma emaga, läksid kaduma Lexingtoni lähistelt (Lõuna-Carolina) asuvast kodust 3. septembril.

Mees peeti Smithi maakonnas (Mississippi osariik) Ralegh’i lähistel kinni 6. septembril, kuna ta juhtis autot joobes ja lisaks leiti autost keelatud aineid. Crumptoni sõnul leiti Cadillac Escalade’ist kemikaali, mida kasutatakse metamfetamiini valmistamiseks. Lisaks oli seal veel sünteetilist marihuaanat, vahendas Fox News.

Sündmuskohale kutsuti šerifibüroo esindajad, kes leidsid autost valgendajat, soolhapet, verejälgi ja viiteid kehavedelikele. Jonesi tausta kontrollimisel selgus, et «mure tõttu tema laste heaolu pärast» otsivad meest Lõuna-California ametivõimud.           

Jones tunnistaski üles, et tappis oma viis last. Smithi maakonna šerifi Charlie Crumptoni sõnul ei öelnud ta  motiivi kohta sõnagi.

Jones viibib Smithi maakonna šerifibüroos valve all ja ootab üleandmist Lõuna-Carolina ametivõimudele, rääkis Crumpton.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles