Tublimad koerad võistlevad 50 kilo toidu peale

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmus koer koertenäitusel.
Rõõmus koer koertenäitusel. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Inimese Parim Sõber 2014 konkursi võitnud koer, kes on viimase aasta jooksul märkimisväärse teoga hakkama saanud ja sellega inimest oluliselt aidanud, võidab vähemalt 50 kilo jagu toiduvaru.

«Varem oleme välja selgitanud aasta kõige koerasõbralikuma teo, kuid sel korral on konkursi eesmärgiks tõsta esile ja tunnustada koerasid kui täieõiguslikke ühiskonna liikmeid,» ütles MTÜ Eesti Koeraomanike Seltsi juhatuse liige Aire-Piret Pärn.

Eesti Koeraomanike Seltsi ja BIGBANKi korraldatud konkursile võib koeri esitada järgmise neljapäevani.

Konkursile esitatud tegude hulgast valib korraldaja välja kolm nominenti, kelle vahel toimub rahvahääletus, mille võitja kuulutatakse välja 12. oktoobril Kristiine Spordihallis toimuval kümnendal heategevuslikul koertenäitusel BIGBANK Match Show.

«Konkursile Inimese Parim Sõber 2014 on oodatud kandideerima kõik Eesti elanike koerad, kes on mõne erakordse või märkimisväärse teoga inimest aidanud, ning ettepanekuid võivad teha kõik Eesti asutused, ettevõtted, koeraomanikud, eraisikud, liidud,» selgitas BIGBANK Match Show korraldaja Marve Kadastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles