Kremli abi loodab Vene ja Ukraina kaitsetööstuse koostöö taastumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosnefti presdent Igor Setšin koos Vene presidendi abiga Vladimir Kožiniga (paremal).
Rosnefti presdent Igor Setšin koos Vene presidendi abiga Vladimir Kožiniga (paremal). Foto: SCANPIX

Venemaa kaitsetööstuse suhted Ukraina kolleegidega on viimasel ajal arenenud pessimistliku stsenaariumi kohaselt, kuid Vene relvatootjad ja eksportijad loodavad endiselt koostöö taastumist, ütles kolmapäeval Vene presidendi abi sõjalis-tehnilise koostöö alal Vladimir Kožin.

«Enamik meie ettevõtteid on orienteeritud riigisisesele koostööle, kuigi ma loodan terve mõistuse võidule nii Ukraina kriisi lahenemise kui meie varasemate koostöösuhete taastumise osas,» lausus ta ajakirjanikele relvanäituse avamisel Lõuna-Aafrika Vabariigis.

«Ukraina kaitsetööstus on väga võimas, meiega tihedalt integreeritud,» ütles ta. »Meie saame probleemist üle, kuid on raske öelda, mis nendest saab. Või pigem võib eeldada kõige pessimistlikuma stsenaariumi teostumist. Need tehased lihtsalt lõpetavad eksistentsi,» sõnas Kožin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles