Politsei otsib neli päeva tagasi kadunud eakat naist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lidia
Lidia Foto: Lääne prefektuur

Audru konstaablijaoskond otsib 14. septembril oma elukohast Pärnumaal Tõstamaa vallas Pootsi külas lahkunud 83-aastast Lidiat.

83-aastane naine lahkus oma elukohast 14. septembril  kella 10 paiku ja viimati märgati teda liikumas kella 12 paiku kodukülas, oma talust umbes kilomeetri kaugusel, maantee lähistel. Kuni praeguse ajani ei ole eakas naine koju tagasi pöördunud ning tema asukoht on teadmata.

Lidia on umbes 155 cm pikk, kõhna kehaehitusega, hallide juuste ja hallikas-roheliste silmadega. Kodust lahkudes võis tal seljas olla tumedat värvi jope ja jalas tumedad püksid ning peas heledam kootud müts, kaasas vitstest punutud korv.

Politsei senised otsingud ei ole kahjuks tulemusi andnud ning nüüd oodatakse abistavat infot, mis võiks kaasa aidata Lidia leidmisele. Politsei ootab teavet telefonil 5301 7467 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles