Võru politsei tabas elumaja trepikoja arvatava süütaja

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võru politsei on kinni pidanud 37-aastase naise, keda kahtlustatakse elumaja trepikoja süütamises.

Ööl vastu 9. augustit kella 4.56 ajal laekus operatiivteenistustele teade tulekahjust Võru linnas Petseri tänaval, kus põles kahekorruselise puidust elumaja trepikoda, teatasid Lõuna prefektuuri ja ringkonnaprokuratuuri esindajad.

Juhtunu asjaolude uurimiseks käivitas Võru kriminaalpolitsei menetluse, mille käigus kogutud tõendid viitasid süütamisele.

Kriminaalasja raames pidas politsei kuriteos kahtlustatavana kinni 37-aastase naise, kes toimetati esialgu haiglaravile.

Politsei on uurimise raames üle kuulanud kümmekond tunnistajat ja kannatanut ning kuriteos kahtlustatava. «Praeguseks kogutud tõendid viitavad sellele, et antud juhtum ei ole seotud teise sündmusega, kui 24. augusti öösel põles Võru linnas Kreutzwaldi tänaval puidust maja ning kuur,» kommenteeris kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtiv Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Meelis Juursoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles