Järsult pidurdanud bussides sai kolm inimest kannatada

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna liinibuss. Pilt on illustreeriv.
Tallinna liinibuss. Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinnas sai eile vigastada kolm inimest, kes kukkusid liiklusohtlikku olukorda sattunud ja seetõttu järsult pidurdanud bussis.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus esimene liiklusõnnetus kell 15.18 Tallinnas Pärnu maanteel, kus parempoolsel sõidurajal Liivalaia tänava suunas liikunud bussile MAN keeras ette Volkswagen Multivan, mille roolis oli 34-aastane Yury. Bussi järsu pidurduse ja sõidukite kokkupõrke tõttu kukkus bussis reisijana viibinud 53-aastane Natalja, kes toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Kella 16.35 ajal toimus õnnetus Sõpruse puiesteel, kus parempoolsel sõidurajal Tammsaare tee suunas liikunud ja rada vahetama asunud linnaliinibussile Scania keeras ette valget värvi seni tuvastamata kaubik. Kokkupõrke vältimiseks pidi buss järsult pidurdama, mistõttu kukkus sõidukis viibinud seitsmeaastane tüdruk, kes toimetati kontrolliks Tallinna lastehaiglasse.

Kella 19.20 paiku juhtus liiklusõnnetus Estonia puiesteel, kus Laikmaa tänava suunas liikunud linnaliinibussile tagurdas ette parkimiskohalt välja sõitnud Toyota Camry, mille juht on selgitamisel. Järsult pidurdanud bussis kukkus 60-aastane Ljudmilla, kes toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse. Sõiduauto lahkus sündmuskohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles