Purjus noorukit kahtlustatakse Võrus elektrikatkestuse tekitamises

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi
Elektrilevi Foto: Mihkel Maripuu

Nädalavahetusel anti politseile üle noormees, keda kahtlustatakse Võru kesklinnas asuvasse alajaama tungimises ja elektrikatkestuse põhjustamises, mille tulemusel jäi vooluta ligi 1200 majapidamist.

Laupäeva öösel kell 23.23 sai Elektrilevi juhtimiskeskus teate Võru kesklinnas asuvast alajaamast, kus valelülituse tagajärjel tekkis lühis, mille tõttu jäi elektrita ligi 1200 majapidamist, teatas Elektrilevi pressiesindaja.

Sündmuskohale sõitnud rikkemeeskond leidis eest lahti murtud alajaama ukse.

Kahtlast tegevust alajaama territooriumil märkas turvaettevõtte G4S patrull, kes teavitas Elektrilevi juhtimiskeskust ja pidas sündmuskoha lähistel kinni purjus noormehe, kes anti üle politseile.

Elektrilevi juhtimiskeskuse juhataja Taivo Tõnne sõnul oli tegemist äärmiselt mõtlematu teoga. «Esiteks jäi laupäeva öösel elektrita suur osa Võru kesklinnast, kuid veelgi olulisem on, et hulljulgele noormehele oleks võinud see vabalt elu viimaseks peoõhtuks jääda.»

Elektrilevi tuletab meelde, et märgates võimalikke vandalismiakte või selle tagajärjel avatuks jäänud alajaamauksi, tuleb sellest koheselt teavitada politseid või helistada Elektrilevi rikketelefonile 1343.

Elektrilevi taastas enamikule Võru majapidamistest elektrivarustuse 42 minutiga. Viimastele majapidamistele taastati elektrivarustus laupäeva öösel vastu pühapäeva kell 1.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles