USA uudisteankur teatas otse-eetris, et lahkub töölt ja hakkab kanepit kasvatama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlo Greene
Charlo Greene Foto: Youtube

USA telekanali KTVA 11 News uudisteankur teatas möödunud pühapäeval uudistesaate lõpul väga ostekoheselt, et ta teeb praeguse tööga lõpparve ning hakkab kanepit kasvatama.

Alaskal tegutseva telejaama töötaja Charlo Greene oli varem edastanud uudise kohalikust kanepikasvatusfirmast ning lisas siis, et tema on selle firma omanik, võideldes samas kanepi legaliseerimise eest Alaskal, edastab AFP.

USA mitmes osariigis on viiamstel aastatel kanep legaliseeritud.

«Kuna olen firma Alaska Cannabis Club omanik, siis olen otsustanud hakata tegelema kanepikasvatamisega ning võitlema kanepi legaliseerimise eest Alaskal,» sõnas naine otsesaates.

Ta vaatas kaamerasse ja sõnas, et tal ei ole muud võimalust, kui uudiste lugemine lõpetada ning hakata tegelema sellega, mis talle tõesti huvi pakub ja meeldib – kanepikasvatamisega.

«F**k it, I quit,» teatas ameeriklanna väga sirgjooneliselt.

Siis ilmub Greene`i šokeeritud kolleeg, kes palub äsja öeldu pärast andeks ja hakkab teisi uudiseid lugema.

Greene sõnas hiljem väljaandele Alaska Dispatch News, et ta tema elu eesmärgiks on teha kõik kanepi legaliseerimiseks.

«Tahtsin pöörata kanepile tähelepanu. Palun andeks kui ma sellega kedagi solvasin. Ma ei kahetse oma valikuid,» teatas alaskalanna.

Kanali KTVA juht Bert Rudman teatas, et Green vallandati.

Rudman esitas ametliku vabanduse, milles sõnas, et KTVA töötaja käitumine ja keelekasutus oli ebasobiv ning kinnitas uudisteankru vallandamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles