Vene-vastased sanktsioonid jätsid Steven Seagali reklaamilepinguta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITAR-TASS: MOSCOW REGION, RUSSIA. AUGUST 14, 2014. American actor Steven Seagal (R) testing a rifle at the 2nd International Exhibition "Oboronexpo-2014" as part of the International Forum "Engineering Technologies 2014" in Zhukovsky, Moscow Region. (Photo ITAR-TASS/ Sergei Bobylev)
ITAR-TASS: MOSCOW REGION, RUSSIA. AUGUST 14, 2014. American actor Steven Seagal (R) testing a rifle at the 2nd International Exhibition "Oboronexpo-2014" as part of the International Forum "Engineering Technologies 2014" in Zhukovsky, Moscow Region. (Photo ITAR-TASS/ Sergei Bobylev) Foto: Bobylev Sergei/ITAR-TASS

Tänavu jaanuaris avalikustatud eelläbirääkimised relvastuskontserni Kalašnikov ja Hollywoodi näitleja Steven Seagali vahel lepingu sõlmimiseni ei jõudnud, kirjutab Izvestija.

Vene firma esindajad rääkisid ajalehele, et Vene-vastastele sanktsioonidele järgnenud relvamüügi peatumise tõttu Ameerika Ühendriikides pole lepingut otstarbekas sõlmida.

Kalašnikov vaatas plaanid üle mitte üksnes sellepärast, et USA turg on ettevõtte toodangu jaoks suletud.

«Praeguse seisuga me ei kavatse kasutada Steven Seagali oma kaubamärgi esindusnäona. Me oleme uue brändi loomisega jõudnud lõppetappi ja pöörame  rohkem tähelepanu selle sisule.»

Militaarkontsern Kalašnikov pidas Seagaliga koostööläbirääkimisi selle aasta algusest saadik. Tookord loodeti, et tema kasutamine reklaamikampaanias aitab kaasa positsiooni tugevdamisele USAs, mis siis oli ettevõtte toodangule peamiseks turuks.     

«Läbirääkimistest kaugemale asi ei jõudnud, mingeid eelnevaid kokkuleppeid me ei sõlminud,» selgitati kontsernist. Seagali viibimine Kalašnikovi kontserni näituseboksis reklaami eesmärki ei omanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles