Noore golfimängija surmaga seoses on lahtisi otsi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23-aastane Sven.
23-aastane Sven. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Üheksa päeva kadunud olnud 23-aastase Sven Kaljuveere surnukeha leidis 22. septembri õhtupoolikul Muhu Koguva küla lähedalt juhuslik mööduja, olgugi et samas piirkonnas korraldatud ja kaks päeva väldanud maastikuotsingud, milles osalesid kopter, abipolitseinikud, vabatahtlikud, jälituskoerad ja kohalikud elanikud, tulemusteta jäid. 

Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi poolt edastatud info alusel on lahangu käigus maastikuotsingute asjaolude selgitamisel ilmnenud võimalik variant, mille järgi võis surnukeha selle leidmispaigas ka juba pikemat aega lebanud olla, kirjutab Meie Maa.

«Esialgsete oletuste ja menetluse käigus kogutud info kohaselt saabus Sven Kaljuveere surm juba enne maastikuotsinguid ja seda, kui politseile tema kadumine teatavaks tehti,» edastas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Grak, kes ei välistanud, et surnukeha esialgsete otsingute ebaõnnestumise näol võis olla tegu ka inimliku eksitusega. «Otsingutel kasutati ka koeri, mistõttu ei oska me täpselt hinnata, kui lähedalt ja mis teed pidi otsinguil osalenud täpselt liikusid,» lisas Grak.

Noore lootustandva golfimängija Sven Kaljuveere surnukeha leiti 22. septembril Muhu saarel Koguva küla lähistelt. Noormees oli oma elupaigast Muhu vallas Koguva külas lahkunud laupäeval, 13. septembril kella 21 ajal.

Copy
Tagasi üles