Pärnumaal hukkus autost välja paiskunud mees

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Are vallas hukkus teelt välja paiskunud auto juht.
Pärnumaal Are vallas hukkus teelt välja paiskunud auto juht. Foto: Lääne prefektuur

Pärnumaal Are vallas hukkus eile õhtul teelt välja paiskunud auto juht, mees paiskus autost välja ning jäi õnnetuses auto ja maapinna vahele.

Politsei sai teate, et kella 23.20 paiku oli juhtunud liiklusõnnetus Are vallas Are-Suigu tee 7. Kilomeetril, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Are suunas liikunud sõiduauto Peugeot sõitis seni teadmata põhjustel teelt välja  ja rullus üle katuse. Autot juhtinud 32-aastane mees paiskus autost välja ning jäi auto ja maapinna vahele ning hukkus sündmuskohal. Mees oli õnnetuse juhtumise ajal autos üksi. Esialgsetel andmetele oli turvavöö avatud asendis.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust, mille käigus selgitatakse välja, kas mees oli kaine. Esialgse info kohaselt ei ole alust arvata, et auto oleks liikunud ülisuure kiirusega.

Pärnu politseijaoskonna juht Tõnu Kivis avaldas hukkunud mehe lähedastele kaastunnet.

«Traagiline juhtum kohustab taaskord kõigile autodega liiklejatele meelde tuletama, et sõitma asudes on vaja kinnitada turvavöö. Kinnitatud turvavöö suurendab märgatavalt võimalusi raskemate vigastuste vältimiseks. Turvavarustuse kasutamine on kohustuslik nii autojuhile kui ka kaasreisijatele,» tuletas Kivis meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles