Politsei otsib jätkuvalt Rapla arestikambrist põgenenud Dmitrit

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23-aastane Dmitri Timin on umbes 180 cm pikk. Ta on kiilaspäine, seljas oli tal põgenemise ajal tumedat värvi kilejope, jalas tumedad dressipüksid ja spordijalatsid.
23-aastane Dmitri Timin on umbes 180 cm pikk. Ta on kiilaspäine, seljas oli tal põgenemise ajal tumedat värvi kilejope, jalas tumedad dressipüksid ja spordijalatsid. Foto: Lääne prefektuur

Politsei ootab inimestelt endiselt teave reedel arestikambrist põgenenud Dmitri Timini võimaliku asukoha kohta.otsi

Dmitri on umbes 180 sentimeetrit pikk. Ta on kiilaspäine, seljas oli tal põgenemise ajal tumedat värvi kilejope, jalas tumedad dressipüksid ja spordijalatsid. Mees räägib vene keelt. Iseloomulikuks tunnuseks on vasakul jalal olev tätoveering, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Temaga kokkupuutel tasub olla ettevaatlik, sest mees võib olla ettearvamatu käitumisega ja ohtlik.

Meest on nähtud viimati liikumas Kiisa-Aespa kandis. Ta võib üksinda hääletada või suvilarajoonides liikuda eesmärgiga mõnesse suvilasse sisse murda ja seal ennast peita.

Meest kahtlustatakse raske kuriteo toimepanemises.

Politsei ootab teavet tema asukoha kohta telefonil 110 või Põhja prefektuuri vihjemeiliaadressil pohja.varavihje@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles