Neeluauku kukkunud VAZis viibis krimmitatarlaste perekond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevpatoriat ja Nikolajevkat ühendavale maanteelõigule tekkinud 8-meetrise neeluaugu põhjas paistab sõiduauto VAZ vrakk.
Jevpatoriat ja Nikolajevkat ühendavale maanteelõigule tekkinud 8-meetrise neeluaugu põhjas paistab sõiduauto VAZ vrakk. Foto: SCANPIX

Krimmis Simferopoli lähistel nädalavahetusel viga saanud aastase poisi seisund on stabiilselt raske ja ta viibib reanimatsioonis.

Krimmi tervishoiuministri Aleksandr Bahharjovi kinnitusel pole lapse seisund halvenenud, vahendas RIA Novosti. Teise viga saanud lapse, 12-aastase tüdruku seisund on arstide hinnangul keskmine.   

Avarii, kus sõiduauto VAZ kukkus kaheksa meetri sügavusse neeluauku, juhtus ööl vastu 28. septembrit. Autos olnud kaheksast inimesest sai surma kuus, nende seas kaks last. Lisaks sai kaks last vigastada.

Krimmi ministrite nõukogu aseesimehe Dmitri Polonski sõnul viibis VAZis moslemitest krimmitatarlaste perekond. Kuna lähedased tahtsid ohvrid ruttu maha matta, siis tehti kõik selleks, et kohtumeditsiiniline ekspertiis viia läbi võimalikult kiiresti, lisas ta.    

Seda, mis Jevpatoriat ja Nikolajevka asulat ühendavad maanteelõigule tekkis suur auk, hakkas uurima erikomisjon. Ehitustööd sellel maanteel lõppesid 2010. aastal.    

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles