Politsei palub abi võimalike varastatud asjade omanike leidmisel

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidukist leitud esemete hulgas on ka mootorsaag Husqvarna 245 XP.
Sõidukist leitud esemete hulgas on ka mootorsaag Husqvarna 245 XP. Foto: Politsei

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) otsib omanikke asjadele, mis leiti ühest kontrollitud sõidukist ning mille põhjal on alust arvata, et need võivad olla varastatud.

Pärnu kordoni ametnikud kontrollisid Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel sõidukit, millest avastati kasutatud kodu- ja aiatehnikat ning tööriistu. Sõidukit juhtinud mehe käitumine ja märked tööriistadel viitavad, et esemed võivad olla Eestist varastatud ning neid prooviti riigist välja toimetada, edastas PPA pressiesindaja.

«Politsei on kontrollinud olemasolevaid vargusteateid, kuid leitud esemete varguste kohta hetkel info puudub. Palume inimestel vaadata allolevat loetelu ja võimalusel kontrollida, ega nende hulgas pole mõnd teile kuuluvat eset, mis on lähiajal varastatud,» seisab politsei teates.

Kui mõni lugeja avastab kirjeldatud asjade hulgast varastatud eseme, tuleks ühendust võtta politseiga numbritel 110 või 5866 8966.

Sõidukist avastatud esemed:

Mootorsaag Husqvarna 254XP
Murutrimmer Stihl FS90
Oksalõikur/murutrimmer Stihl koos rakmetega
Elektriline keevitusaparaat Pioner Compact 144
Hall tööriistakohver Würth, koos rohelise elektrilise keevitusaparaadiga
Akutrell Makita, koos aku, laadija ja 25-osalise otsikute komplektiga
Autoaku laadija
Sinine eemaldatud märgete ja numbritega akutrell
Roheline karp trelliotsikute komplektiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles