Ülekäigurada sai mitmele liiklejale saatuslikuks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eilse päeva jooksul juhtus ülekäiguradadel kolm avariid, millest kahes said kannatada teed ületanud kergliiklejad, kolmandas aga jalakäijale teed andnud autos sõitja. 

Esimene avarii toimus eile kella 8.41 ajal Tallinnas Ristiku tänava ja Kolde puiestee ristmikul. Sõiduauto Peugeot 307, mida juhtis 47-aastane Katrin, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal tõukerattaga sõiduteed ületanud 8-aastasele poisile.

Jalakäijale osutati esmaabi kohapeal ja ta lubati kodusele ravile.

Kella 11.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Väo tee ristmikul. Kui kõrvalridades olnud autod peatusid ülekäiguraja ees ja andsid jalgratturile teed, siis sõiduauto Toyota Rav-4, mida juhtis 44-aastane Irina, möödus teistest autodest ning sõitis ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalgratturile otsa.

Jalgrattur, 68-aastane Vjatšeslav toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Põlvas toimus aga kella 12.21 ajal liiklusõnnetus Kesk tänav 6 juures, kus sõiduauto Audi A4, mida juhtis alkoholi tarvitanud 31-aastane Ingmar, sõitis tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtis 57-aastane Valdek.

Sõidukis Opel kaasreisijana viibinud 58-aastasele Tiinale osutati esmaabi kohapeal ja ta lubati kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles