Ossinovski: riigigümnaasiumid on hästi käivitunud

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Sel kevadel sõlmitud riigigümnaasiumide kvaliteedikokkuleppes kirjapandu peab olema kõikide järgmisel aastatel alustavate riigigümnaasiumide töö lähtekohaks, ütles haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski Nõo Reaalgümnaasiumis kohtumisel riigigümnaasiumide juhtidega.

«Praegused viis riigigümnaasiumi on väga hästi käivitunud. Võib tunduda, et järgmistel koolidel on tänaste tegijate tuules lihtsam alustada, kuid nende ülesanne on niigi kõrgele asetatud latti veel kõrgemale tõsta,» sõnas minister Jevgeni Ossinovski.

Minister ja riigigümnaasiumide juhtkonnad vahetasid täna Nõo Reaalgümnaasiumis muljeid seni tehtust ning arutasid, kuidas lähiaastatel koostööd laiendada, edastas ministeeriumi pressiesindaja. Järgmisest õppeaastast on juba üheksa riigigümnaasiumit. Täna töötavaile Nõo Reaalgümnaasiumile, Noarootsi Gümnaasiumile, Viljandi Gümnaasiumile, Läänema Ühisgümnaasiumile ja Jõgevamaa Gümnaasiumile lisanduvad riigigümnaasiumid Tartus, Jõhvis, Pärnus ja Võrus.

Pärast kohtumist riigigümnaasiumide juhtidega pidas minister loengu Nõo Reaalgümnaasiumi õpilastele. Koolil on kavas muuta kohtumised huvitavate ja tegusate inimestega regulaarseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles