Tulekahjuohvrite arv on tänavu suurenenud

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju
Tulekahju Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Päästeameti andmetel on tänavu üheksa kuu jooksul tulekahjudes elu kaotanud 32 inimest, mullu samal ajal oli põlengutes hukkunuid 28.

Tänavu jaanuaris hukkus tulekahjudes kuus, veebruaris kümme, märtsis viis, aprillis kaks, mais üks, juunis neli, juulis kaks, augustis üks ja septembris kaks inimest.

Enim tulekahjuohvreid on tänavu Harjumaal, kus põlengus on elu kaotanud üheksa inimest. Tartumaal ja Võrumaal on põlengutes hukkunud neli, Ida-Virumaal ja Lääne-Virumaal kolm, Jõgevamaal, Raplamaal ja Läänemaal kaks ning Pärnumaal, Saaremaal ja Viljandimaal üks inimene. Hiiumaal, Järvamaal, Põlvamaal ja Valgamaal ei ole tänavu tulekahjudes elu kaotanud ühtki inimest.

Viimati nõudis tulekahju inimohvreid 8. septembril, kui Läänemaal Lihulas hukkus elumaja põlengus kaks inimest. Päästjad leidsid kahekorruselise elumaja korteris puhkenud tulekahju kustutades kaks hukkunut.

Terve eelmise aasta jooksul hukkus Eestis tulekahjudes 47 inimest, 2012. aastal oli tulekahjuohvreid 54.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles