Kõlvart kandideerib Haaberstis, Kristiines ja Põhja-Tallinnas

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Kõlvart
Mihhail Kõlvart Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Eelmistel riigikogu valimistel Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas 11. positsioonil kandideerinud abilinnapeast Mihhail Kõlvartist saab järgmistel valimistel Keskerakonna esinumber Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna valimisringkonnas.

Keskerakond teatas, et Kõlvarti pakkus ringkonna esinumbrina välja erakonna juhatus.

Kõlvart ütles pressiteates, et valimisringkonda kuuluvad piirkonnad on erakonnal tugevad ning töötada suudetakse ühtse meeskonnana. Valimistel võetakse tema sõnul sihiks ületada eelmisel korral saadud tulemus.

«Kuid minu arvates peavad poliitikud, eriti need, kes tegutsevad täitevvõimu koosseisus, valijate usalduse ära teenima eelkõige oma igapäevase tööga, mitte valimiskampaaniate raames. Valijate hääled pole ainult hinnang eelnenud tegevustele, vaid ka suur vastutus, mida saadik peab kandma järgmiste valimisteni,» lausus Kõlvart.

Varem on Keskerakond teatanud, et Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas saab erakonna esinumbriks aseesimees, riigikokku kuuluv Enn Eesmaa. Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valimisringkonna ning ilmselt ka üldnimekirja esinumbrina kandideerib partei esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Keskerakond kinnitab valimisnimekirjad ja -platvormi 11. jaanuaril peetaval valimiskonverentsil. Riigikogu valimised toimuvad 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles