Massöörid: ärge küsige meilt erootikateenuseid!

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massaažisalongidest nõutakse sageli erootilist massaaži. Illustratiivne foto.
Massaažisalongidest nõutakse sageli erootilist massaaži. Illustratiivne foto. Foto: Panther Media/Scanpix

Professionaalsete massööride sõnul tuleb ette olukordi, kus klient eeldab, et kui tegu on massaažisalongiga, siis pakutakse seal automaatselt ka erootikateenuseid.

Tallinnas tegutseva Šivaya massaažisalongi massöör Maret Männiste nentis, et ehkki kodulehel on täpselt kirjas, millist massaaži salongist pakutakse, siis helistatakse ikka salongi ja küsitakse, kas ka erootilist massaaži saab. «Ma ei tea, kust number leitakse. Kas arvatakse, et kui tegemist on massaažisalongiga, siis seostatakse seda kohe ka erootilise massaažiga?» arutles Männiste ja toonitas, et erootikat ja massaaži ei saa ühte patta panna.

«Paljud ajavad segi ja arvavad, et näiteks tai massaaž tähendab erootilist massaaži. Massaaž on päris raske töö, see ei ole erootikateenus,» tõi ta näite.

Varem tegutses salong Tallinna kesklinnas, siis astuti sagedamini uksest sisse sooviga saada erootilist kogemust. Näiteks tuli ette, et noorem mees istus salongis ja leppis kokku massaaži hinnas. «Siis küsis ta, et kas nooremaid ka siin salongis on, ma sain kohe aru, mida ta tahab,» nentis Männiste.

«Küsitakse väga häbelikult – kas me teeme massaaži, millised on tunnihinnad ja lõpuks küsitakse, kas erootilist ka tehakse. Kui vastame ei, siis on jutul lõpp ja pannakse toru ära,» nentis Männiste.

Küsijateks on enamasti eestlased. «Ma arvan, et eesti meeste seas on nõudlus üllataval kombel suur.»

Nüüd töötab salong kesklinnast kaugemal Tondil ja erootilise massaaži küsijaid on vähem.

Teine massöör Evelin palus samuti rõhutada, et massöörid ei tegele prostitutsiooniga – üks on erootikateenus, teine terviseteenus. « Kogu massaažiõpe on Eestis tasuline ja väga kallis. Massöörid on eluaegsed õppijad, kuna selleks, et töötada, peab pidevalt juurde õppima ja end täiendama,» kommenteeris ta lisades, et massöörid on palju selgitustööd teinud, et neid prostituutideks ei peetaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles